Translate

петък, 23 декември 2016 г.

Коледа в 1.б

Развълнувани, тръпнем в очакване на изненади! За първи път празнуваме заедно Коледа! Много по-различно от празниците в детската градина!
Елхата грее, а под нея всеки подаръче подрежда.
И докато ние правим последни приготовления, изненада за госпожите. Красиви коледни звезди от родителите!
Сценарият е вече променен. Продължаваме с игра за разчупване на леда "Какво очакваш от Дядо Коледа", макар че сме много разгорещени.
Следва играта "Късметче изтегли и го прочети". Голямо четене настана, нали не сме изучили всички букви, че и любопитство проявихме и в листчето на съседа какво пише проверихме.
А после с кутията на късмета определихме кой в мисия постъпва. А мисиите забавни настроение създадоха, имитирахме диригент, певец, клоун, полицай, робот, извънземно. След успешно изпълнение, всеки под елхата спря и подарък си избра. Подсказване голямо падна, но участниците се довериха на вкуса си. Някой избираше по големина, друг по лъскавина...

Време за разопаковане настана. Имаше щастливи и доволни, даже и сърдити, нооо след размяна на подаръците, проблема разрешихме.


 Вкусна питка с късметче разчупихме.

 После на общоучилищния концерт присъствахме.
 И от базара си напазарувахме.


 Хей така нашата Коледа протече! В игри и забавления, накрая не ни се разделяше. За първи път ми се случва ученици да споделят, че не искат да са ваканция! Щяло да им бъде скучно у дома. Уговорихме се да ми пишат във Фейсбук групата. Нали по програма трябва да се научат да пишат чрез електронни средства;)


Няма коментари:

Публикуване на коментар