Translate

четвъртък, 4 април 2019 г.

Зелено училище

Ваканцията е време за релаксиране. Сред природата е най-добре. А когато е и със съученици, подготовката е вълнуваща месец преди заминаването. Организаторите имат едни тревоги, учениците - други. Ще получат ли разрешение от родителите, списъци с необходими неща, с кого ще бъдат настанени, какви развлечения ги очакват. И питат, питат....Миг след миг, въпросите им получават отговор.
Пристигаме благополучно в хотела, сгушен в полите на Пирин.
Настаняваме се в уютни апартаменти. Опознаваме района, учим се да се храним на блок-маса, забавляваме се на детската площадка, позираме в брезова горичка, къпем се в басейна.



Програмата ни е наситена. Време за скука не остава. Решаваме тестове, изпълняваме мисии, които разчитаме с QR четец, оцветяваме картини, рисуваме камъчета, разхождаме се сред природата, опознаваме растителния свят.

Забавляваме се заедно. Спретваме си модню ревю, дискотека.


Показваме характери, опознаваме се, водим женски разговор, разкриваме умения за ред, чистота, организираност, точност, стриктност, за общуване, за търпимост, разбирателство, съжителстване. Трите дни, изпълнени с всякакви емоции, се изнизват бързо ииии всички тръпнат да се приберат вкъщи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар