Translate

събота, 15 ноември 2014 г.

„Earning by Sharing – да печелим от добрите си практики“


От няколко години публикувам в интернет пространството, но за първи път попадам на такова предложение. Офертата е отправена от издателство Клет България към учители по английски, немски и руски език. Разработеният от тях национален проект„Earning by Sharing – да печелим от добрите си практики“ ще се проведе от ноември 2014 до май 2015 г. и цели да се създаде среда за обмен на идеи и добри практики между учители, които са готови да споделят своите методически идеи и практически задачи с колегите си и да печелят от това. За всеки изпратен материал, одобрен от експерти, учителите ще получават еднократен хонорар от издателството, а впоследствие доход от продажбите на този материал през уебсайт. Всички изпратени и одобрени материали ще бъдат обработени и поместени на специално разработен сайт, който ще стартира от началото на учебната 2015/2016 г. Учителите-автори ще получат 50 лв. за всеки материал, одобрен за качване на сайта, и по 10 лв. хонорар за всеки изпратен материал, не намерил място на сайта. След стартиране на сайта материалите ще бъдат достъпни за закупуване от всички желаещи срещу фиксирана сума. За участие в проекта е необходимо да се изпрати заявление до 30 януари 2015 г. на proekt@klett.bg, или на факс: (02) 943 15 65. Крайният срок за изпращане на готовите материали е 1 май 2015 г.
Звучи добре и като знам колко много креативни учители споделят на добра воля творенията си, си мисля да се включим! А времето ще покаже дали някой ще спечели! Скептично съм настроена, че български учител ще плати някаква сума, за да си свали тест, методическа разработка или забавни задачи! На вас как ви се струва?

2 коментара:

  1. Вчера имах обаждане по телефона от издателството ,да приема офертата и до месец ще ми се обадят да ми пратят уроците ,които трябва да разработвам,Тони!

    ОтговорИзтриване
  2. Уважаемa госпожо Железарова,
    През тази учебна година издателство Клет България Ви кани да се включите в нов национален проект за учителите по английски, немски и руски език – „Earning by Sharing – да печелим от добрите си практики“, който ще се проведе от ноември 2014 до май 2015 г.
    Какво представлява проектът?
    Идеята, залегнала в основата на проекта, е да създадем среда за обмен на идеи и добри практики между учители, които са готови да споделят своите методически идеи и практически задачи с колегите си и да печелят от това.
    За всеки изпратен материал, одобрен от експертите ни, получавате еднократен хонорар от издателството, а впоследствие доход от продажбите на този материал през уебсайт.
    Всички изпратени и одобрени материали ще бъдат обработени и поместени на специално разработен сайт, който ще стартира от началото на учебната 2015/2016 г.
    Учителите-автори ще получат 50 лв. за всеки материал, одобрен за качване на сайта, и по
    10 лв. хонорар за всеки изпратен материал, не намерил място на сайта.

    След стартиране на сайта материалите ще бъдат достъпни за закупуване от всички желаещи срещу фиксирана сума. Така Вие ще печелите от Вашите материали, поместени на сайта, без да се налага да правите нещо за това. Всички разходи по обработката на материалите за предоставянето им в търговски вид, подръжката на сайта и рекламирането му са за сметка на издателството.


    За кого е предназначен проектът?

    В проекта могат да се включат учители по английски, немски и руски език от всички класове и училища в България без ограничения. Участието е напълно безплатно!
    Как да участвате в проекта?
    Попълнете заявлението на гърба и го изпратете не по-късно от 30 януари 2015 г. на proekt@klett.bg, или на факс: (02) 943 15 65. Крайният срок за изпращане на готовите материали е 1 май 2015 г.


    Очакваме Ви!

    Владимир Колев

    Управител на издателство Клет България

    ОтговорИзтриване